test

11 πράγματα που είναι πανάκριβα και εντελώς άχρηστα!!

Παρασκευή 17 Αυγούστου 20120 σχόλια

Πιστεύατε ποτέ πως υπάρχουν αντικείμενα ή φαγώσιμα που η αξία τους να ξεπερνάει κάθε όριο. Κι όμως είναι αλήθεια. Τα συγκεκριμένα πράγματα που θα αντικρύσετε έχουν τιμή που θα σας προκαλέσει πονοκέφαλο και όμως είναι εντελώς άχρηστα.








Το πιο ακριβό κινητό

Αξίζει 1,3 εκ. δολλάρια και έχει δημιουργηθεί από την Diamond Crypto Smartphone. Διαθέτει όπως καταλάβετε αμέτρητα διαμάντια ενώ η βασική του κατασκευή είναι από πλατίνα και ρόζ χρυσό. Χλίδα...
Η πιο ακριβή κούκλα Hello Kitty

Κοστίζει 163,000 δολλάρια παρόλο που είναι τόσο μικροσκοπική. Διαθέτει διάφορα μπιχλιμπίδια όπως ρουμπίνια, διαμάντια και τα λοιπά και η τιμή θεωρείται εξωφρενική. Και αυτό γιατί είναι η ακριβότερη Hello Kitty που υπάρχει στον κόσμο.
Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο

Άμα θέλετε να φάτε σε πιτσαρία καλύτερα ποτέ μην παραγγείλετε την συγκεκριμένη. Την έχει δημιουργήσει το μαγαζί του Nino Belissima και περιέχει διάφορες γεύσεις από χαβιάρι(!!!), αστακό και ότι άλλο ψαρικό μπορείτε να φανταστείτε. Για να την αγοράσετε θα ξοδέψετε το μηνιάτικο σας(1,000 δολλάρια, τόσα περίπου και σε ευρώ).
Η πιο ακριβή γυναικεία τσάντα

Με 2,182 διαμάντια πάνω της και όντας πλατινένια η συγκεκριμένη γυναικεία τσάντα είναι ότι πιο πανάκριβο και τρελό μπορείτε να αντικρύσετε. Και μιλάμε για 208 καράτια...όχι αστεία. Η τιμή της φυσικά αστρονομική, καθώς ξεπερνάει τα 1,3 εκ. δολλάρια.
Η πιο ακριβή τεκίλα

Λέγεται Tequila Ley και βγαίνει σε τρεις εκδόσεις. Πλατινένιο, Χρυσό και Ασήμι. Η πιο ακριβή της μορφή φτάνει περίπου τις 225,000 δολλάρια!! Το περιεχόμενο φυσικά είναι πρώτης ποιότητας και εξαιρετικά διατηρημένο.
Η πιο ακριβή μπάλα του κρίκετ

Φτιαγμένη από χρυσό και έχοντας άπειρα διαμάντια αυτή η μπάλα του γνωστού αθλήματος κρίκετ είναι πολύ ακριβή για κάποιον να παίξει μαζί της. 68,000 δολλάρια θα πρέπει να ξοδέψει κάποιος για να την έχει και να την κοιτάει!
Η πιο ακριβή τηλεόραση

Με ενσωματωμένα διαμάντια γύρω γύρω και έχει και λευκό χρυσό για βάση. Αξίζει λέτε να πάρετε μια τέτοια τηλεόραση...άμα φυσικά ποτέ φτάσετε τα τόσα λεφτά που χρειάζεται. Για 130,000 δολλάρια μιλάμε!
Πανάκριβο σακουλάκι για τσάι

Θα μας τρελάνει ο κόσμος. Το συγκεκριμένο αντικείμενο ξεπερνάει κάθε όριο λογικής. Η Bodless Jewelers έφτιαξαν αυτό το σακουλάκι με τσάι...δίνοντας έμφαση στα 208 διαμάντια που έχει πάνω του. Και κάνει 14,000 δολλάρια!
Το πιο ακριβό παιχνίδι

Πρόκειται για μια μινιατούρα του δημοφιλούς χαρακτήρα Gundam. Έχει δημιουργηθεί μόνο από πλατίνα και φυσικά αυτό το καθιστά ένα πανάκριβο παιχνίδι. Μιλάμε για 41,000 δολλάρια που πρέπει κάποιος να δώσει για να το πάρει. Και φανταστείτε μετά το παιδί σας να το σπάσει στο σπίτι. Κλάμα που θα πέσει...
Η ακριβότερη θέση parking(!!!)

Κι όμως είναι μεγάλη αλήθεια. Τα parking στο Manhattan είναι περιζήτητα και έτσι διάφοροι μεγιστάνες τα αγοράζουν και για να παρκάρει κάποιος πρέπει να πληρώσει 225,000 δολλάρια(!!!). Για τολμήστε να βάλετε το αυτοκίνητο σας εκεί. Μετά θα χρεωκοπήσετε και δεν θα το έχετε καταλάβει καν.
Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο : :
 
Copyright © 2011. Social Magazine - All Rights Reserved

Proudly powered by Action Media