test

Ποια πράγματα δεν πρέπει να κάνει κάποιος ότι και να γίνει πριν πεθάνει;

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Υπάρχουν εκεί έξω στον κόσμο, μερικά πράγματα ή δραστηριότητες που δεν χρειάζεται να κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε.
Δεν έχουν κανένα νόημα ειλικρινά και το μόνο που μπορεί να μας προκαλέσουν, είναι μεγαλύτερο πόνο και δυσκολίες. Ρίξτε μια ματιά για να έχετε και το νου σας.




Κάνοντας σεξ στο αεροπλάνο!

Μπορεί να ακούγεται διεγερτικό και να ανεβάζει την λίμπιντο μας, ωστόσο δεν είναι και το πιο τέλειο πράγμα στον κόσμο. Δηλαδή ποιος ο λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο, αφού ειδικά στο αεροπλάνο δεν βολευόμαστε ότι και να γίνει. Θες να δείξεις ότι είσαι άντρας με τα όλα σου, αλλά δεν θα το κάνεις έτσι.

Να κάνεις Mohawk το μαλλί σου!

Τι το διασκεδαστικό έχει αυτό το στυλ μαλλιού, δεν μπορούμε να καταλάβουμε; Πιο πολύ μοιάζει σαν εγκληματίας κάποιος, παρά σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Δηλαδή πως να το κάνουμε δηλαδή, καλύτερα ο οποιοσδήποτε να το αποφύγει, γιατί δεν θα αρέσει σε κανέναν και ιδιαίτερα στις κοπέλες.

Το να κολυμπάς με τους καρχαρίες

Άμα έχετε υπογράψει την θανατική σας καταδίκη, τότε κάντε το γιατί δεν θα γλιτώσετε και πολύ εύκολα πιστέψτε μας. Ο Καρχαρίας έχει εντυπωσιακή όσφρηση και αίσθηση του που βρίσκεται. Μια κίνηση να κάνετε στο νερό σας έχει μυριστεί και είστε καταδικασμένοι, αφού δεν σταματάει πουθενά. Για αυτό μην τολμήσετε και το δοκιμάσετε για κανένα λόγο.

Να τραβήξεις video τον εαυτό σου την ώρα του σεξ!

Όλοι θα έχετε ακούσει και θα έχετε δει για τα sex tape που κυκλοφορούν κατά καιρούς με τους celebrities. Δεν νομίζουμε ότι ο καθένας από εσάς θα ένιωθε όμορφα να τραβήξει τον εαυτό του κατά την διάρκεια της ερωτικής συνέρευσης. Και μετά να διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Η έκφραση "ρεζίλι των σκυλιών" ταιριάζει απόλυτα.

Να κάνεις surfing με τεράστια κύματα!

Μπορεί να φαίνονται εντυπωσιακά και να μας τραβάνε την προσοχή, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε και εσείς οι ίδιοι. Τα κύματα αυτά δεν είναι μόνο τεράστια, αλλά άμα σας χτυπήσουν θα σας στείλουν μίλια μακριά και μπορούν ακόμα να σας πνίξουν. Για αυτό άμα είστε ερασιτέχνες, αφήστε το καλύτερα.
Μοιραστείτε αυτό το Άρθρο : :
 
Copyright © 2011. Social Magazine - All Rights Reserved

Proudly powered by Action Media